Sleva 45% na kuchyně

KuchyňskáStudia.cz > Tipy a inspirace > Workshop zdravého vaření: Finalistky České Miss testovaly naše kuchyně

Workshop zdravého vaření: Finalistky České Miss testovaly naše kuchyně

Zdraví je pro krásu důležité. O tom se přesvědčily finalistky České Miss v našem studiu na Praze 2. V květnu zde proběhl workshop zdravého vaření se známou českou foodblogerkou Lucií Pešavovou. Vaří dámy rády? Líbila se jim role hospodyněk v kuchyni Gorenje?

3 týmy prověřily 3 zdravé recepty

Výživová specialistka Lucie dívky rozdělila do 3 týmů s hlavní šéfkuchařkou v čele. Tu si zvolily samy finalistky. Každá skupina obdržela recept, zdravé suroviny a zábava v plně vybavené kuchyni mohla začít.

Holky se do vaření pustily s vervou a týmovým nadšením. Pro mnohé z nich to nebylo žádné poprvé. Na otázku, jestli umí vařit, odpovídaly:

„Naučila jsem se vařit asi 2 roky zpátky, takže zvládám i knedlíky a guláš… takže vařit umím,“ prozrazuje třiadvacetiletá Tereza Křivánková.

„Já myslím, že každá žena by měla umět vařit, takže ano, umím,“ směje se Michaela Habáňová, která si odnesla prvenství v loňské České Miss.

Mezi recepty, které si u nás dívky vyzkoušely, patří například kuřecí prsa s chřestem a holandskou omáčkou nebo zdravá verze dnes tak populárních muffinů.

Dívky si odnesly domů vybavení pro správnou hospodyňku

Během kuchtění se finalistky seznámily také se spotřebiči, pomocí kterých připravovaly zdravé dobroty. Nakonec si od nás odnesly i pár praktických dárků jako třeba právě smoothie maker nebo kuchařku o zdravém vaření v páře. Podívejte se na správný postup na smoothie a jejich přípravu.

Kráskám děkujeme a přejeme v kuchyni šťastnou ruku!

Nezávazný návrh
včetně cenové kalkulace

Kuchyně na míru
za 7-10 týdnů u vás

Instalační plány
pro stavbu a developera

97% spokojenost na webu recenze-kuchyne.cz

Naše prodejny